دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مرداد 1399 - 15:54

آموزش درست کردن شیره انگور + فواید آن در دوران بارداری

آموزش درست کردن شیره انگور و فواید آن در بارداری، خواص فوق العاده شیره انگور در دوران بارداری، شیره انگور یکی از فراورده های مقوی است که از انگور گرفته می شود و دارای خواص بسیار زیادی است و یکی از اقلام محبوب برای صبحانه است.
کد خبر : 502964
شیره-انگور-6.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شیره انگور یکی از فراورده های مقوی است که از انگور گرفته می شود و دارای خواص بسیار زیادی است و یکی از اقلام محبوب برای صبحانه است. در اینجا با روش تهیه و مقدار مصرف شیره انگور در  دوران بارداری آشنا خواهید شد.


خواص انگور در دوران بارداری


اگر مادر بارداری به طور منظم مصرف انگور را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهد، می تواند تاثیر بالای آن را بر سلامت ظاهری بدن خود و سلامت و رشد جنین داخل رحمش در طی نه ماه دوران بارداری مشاهده کند.



  • درمان کم خونی زنان باردار

  • افزایش متابولیسم بدن

  • تنظیم آرایش ویتامین ها در بدن زنان باردار با خوردن منظم میوه انگور

  •  از بین رفتن التهاب بدن

  • درمان یبوست بارداری

  • کاهش سطح کلسترول خون

  • بهبود وضعیت بهداشتی دهان و دندان

  • تضمین سلامت قلب

  • دیگر مزایای مصرف انگور

  •  بهبود حافظه، قدرت دید چشم، تمرکز و همچنین، تحریک گردش خون مغزی در بدن

  • جلوگیری از بروز استرس


مضرات و عوارض خوردن انگور در بارداری


مضرات و عوارض خوردن انگور در بارداری


مزایای میوه انگور زمانی مشاهده خواهد شد که این میوه در مقادیر مناسب و متعادلی مصرف شود.



  • سم خطرناک انگور و زنان باردار

  • مسمومیت در رسوراترول موجود در انگور برای مادر و جنین

  • افزایش دل درد و مشکلات روده با خوردن بیش از حد انگور در بارداری

  • به وجود آمدن حالت تهوع و سردرد در زنان باردار

  • افزایش وزن

  • افزایش سطح قند خون

  • مبتلا شدن زن حامله به دیابت دوران بارداری

  • بروز چاقی بیش از حد در بدن زن حامله

  • اگر زن حامله با قرار گرفتن در معرض موارد حساسیت زا، دچار واکنش های آلرژیکی می شود

  • وجود اختلالات شدید در روند هضم زنان باردار


زنان باردار چگونه باید میوه انگور را مصرف کنند؟


راه های ساده ای برای مصرف میوه انگور در طی دوران بارداری زنان وجود دارد. در واقع، زنان حامله هم می توانند این میوه را به صورت خام مصرف کرده و هم می توانند از آب آن استفاده کنند.




بیشتر بدانید: انگور برای این افراد سم است




اضافه کردن میوه انگور در سالاد مناسب نیست چرا که منجر به بروز مسائل گوارشی در می شود.


برای تهیه آب انگور ابتدا میوه ها را به طور کامل بشویید. سپس، با استفاده از یک مخلوط کن و یا یک قاشق، میوه ها را له کرده و با فشار، آب آن ها را بیرون بیاورید. البته، آب خارج شده از این میوه باید برای مدتی در یخچال باشد، تا برای نوشیدن خنک گردد.


مصرف آب انگور در هنگام صبح می تواند به رفع خستگی و رفع ضعف بدنی زنان حامله کمک کند و باعث باز شدن اشتها می شود. البته توجه داشته باشید که مقدار ایده آل مصرف آب انگور در طی دوران بارداری به اندازه یک لیوان در هر روز (در وقت صبح) است.


زنان باردار مبتلا به کم خونی شیره ی انگور را در وعده ی صبحانه ی خود بگنجانند و در طول روز 3 بار شیره ی انگور را به صورت شربت میل کنند.


البته قبل از مصرف شیره انگور برای زنانی که دیابت بارداری دارند ممنوع است.


اگر دچار یرقان (زردی) شدید شیره انگور را با کمی سرکه مخلوط کنید و میل کنید.خوردن آن توسط مادران باعث کاهش احتمال ابتلا نوزادان بعد از تولد به زردی می شود.


 در دوره سرما خوردگی از شیره ی انگور استفاده نکنید.


طرز تهیه شیره انگور به روش سنتی


طرز تهیه شیره انگور به روش سنتی


مواد لازم : انگوربه مقدار لازم خاک سفید یا خاک مخصوص دوشابی به اندازه 8/1 مقدار انگور


مرحله اول


دانه های انگور‌ها را به خوبی بشویید و با استفاده از گوشت‌کوب یا آبمیوه‌گیری آب آن‌ها را بگیرید و بعد از صافی رد کنید تا تفاله و اضافه‌های آن گرفته شود.


مرحله دوم


آب انگور خالص بدست آمده را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی در کناره‌های ظرف حباب دیدید قبل از آنکه آب انگور بجوشد کم‌کم خاک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. کف‌های ایجاد شده روی آب انگور را مرتب از روی آن بردارید.می توانید از خاک سفید یا خاک مخصوص دوشاب استفاده کنید.


مرحله سوم


وقتی کف‌ها را گرفتید آن را کنار بگذارید تا خاک سفید ته‌نشین شود. حدودا 10 تا 12 ساعت زمان می‌برد.اگر بعد از این مدت کف روی آب انگور شما تشکیل شده بود آن را بردارید.


مرحله چهارم


آب انگور‌ها را از داخل ظرف به ظرف دیگر منتقل کنید تا خاک ته‌نشین شده جدا شود.


مرحله پنجم


آب انگور خالص را روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی بجوشد، اگر آب انگور دوباره کف کرد آن را جدا کنید. وقتی آب انگور به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید.


نکته: در اواخر مرحله جوشیدن یک عدد به را برای خوش ‌عطر و طعم شدن شیره انگور به آن اضافه می‌کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب